Aanvullende verkoopsvoorwaarden voor introductie actie van jobbeursonline

 

Deze aanvullende verkoopsvoorwaarden zijn een aanvulling op onze Algemene voorwaarden jobbeurzen

1) Een reservering, bevestiging of bestelling van deelname houdt steeds een bindend contract in.

2) Deelname kan met een standaard 3D-stand van 6x4m of met een Gold 3D-stand van 10x8m. Alle specificaties, features  en prijzen voor beide standen zijn opgenomen bij de beschrijvingen van de 2 standen. Voor de  speciale introductie actie kan er enkel een stand gekozen worden die te al te zien is in de preview van devirtuele beurs. Standplaats van die stand kan ook niet gewijzigd worden. De hoofdkleur van de stand kan wel aangepast worden naar de kleur van keuze van exposant.

Indien exposant toch met een andere stand zou willen deelnemen dan de stand die in de preview van de beurs te zien is,  kan exposant hiervoor een aanvraag doen aan 3D-expo BV.                         3D-expo BV zal dan de aanvraag en mogelijkheden bekijken, omdat stand en standplaats steeds compatibel dienen te zijn. Enkel een schriftelijke bevestiging  van 3D-expo BV geldt als aanvaarding. Voor deze optie wordt  een meerprijs gerekend van 190 euro excl BTW. Indien 3D-expo BV de aanvraag weerhoudt, kan dit nooit aanleiding geven tot verbreking van het contract.

3) Deelnameprijs  geldt voor deelname van 30 april 2022 tem 30 september 2022. Deelname wordt daarna automatisch verlengd met een periode van 3 maand aan de normale voorwaarden en prijzen  (zie Deelnamemogelijkheden2) . Indien exposant niet langer wil deelnemen na 30 september 2022 aan jobbeursonline.be, dient stopzetting voor verdere deelname schriftelijk per mail of per brief aan 3D-expo BV verstuurd te worden op uiterlijk 20  augustus 2022.

4) Bij bevestiging of bestelling wordt een automatische factuur aangemaakt. De facturen zullen aan deelnemers verstuurd worden op het moment dat jobbeursonline voldoende inschrijvingen heeft. Deelnemer verklaart de factuur binnen de 7 dagen na ontvangst te betalen, zonder korting.

5) Bij bevestiging of deelname dient exposant ook de contactpersoon door te geven die verantwoordelijk is voor het ontwerp van de stand, evenals zijn contactgegevens. Een medewerker van 3D-Expo BV zal  binnen enkele dagen na inschrijving contact opnemen met die persoon om alles verder af te stemmen. 3D-expo BV zal dan ook aan die verantwoordelijke een versie van de stand doorsturen, waarop alle plaatsen te zien waar bedrijfsnaam, logo, tekst en foto's kunnen geplaatst worden door exposant op de stand, alsook een excel file waar alle gegevens kunnen ingevuld worden. Deze excel file evenals de foto's die op de stand dienen geplaatst te worden dienen uiterlijk na 7 kalenderdagen terug aan 3D-expo BV bezorgd te worden, bij voorkeur via Wetransfer, met vermelding van standplaats.

Bekijk zeker ook zeker punten 8.5, 8.6 en 8.7 in onze Algemene voorwaarden jobbeurzen  betreffende de bepalingen en uploads van de foto's.

Uiterlijk 7 kalenderdagen voor het online gaan van de beurs zal 3D-expo BV een link met eigen log-in pagina en wachtwoord aan exposant doorgeven, via deze login pagina kan exposant dan zijn profielpagina, vacatures en eventuele extra bestelde infopunten (voor o.a. productfiches) invullen.

6) Op de site van jobbeursonline.be wordt  ook een beursplan getoond, dat bezoekers ook de mogelijkheid geeft om bedrijven op die wijze te zoeken. De bedrijfsprofielen die gekoppeld zijn aan het beursplan, zijn een verkorte versie van de bedrijfsprofielen die in de 3D-beurs aan de standen gekoppeld zijn. Op de bedrijfsprofielen die aan het beursplan gekoppeld zijn, zijn enkel firma naam, beschrijving van het bedrijf, contactgegevens, standnummer en categorie te zien. Deze gegevens kunnen niet via eigen log-in pagina van exposant ingevuld worden, maar worden door 3D-expo zelf ingevuld en overgenomen van het bedrijfsprofiel dat in de 3D beurs getoond wordt.  Vacatures zijn in deze profielen ook niet zichtbaar.

7) Indien door bepaalde omstandigheden, al dan niet Covid gerelateerd, de jobbeurs  op 30 april niet online zou kunnen  gaan, geeft dit geen recht op verbreking van het contract. De looptijd van de jobbeurs zal dan wel verlengd worden gelijk aan het aantal dagen dat de jobbeurs later online is gegaan.

 

Het team van 3D-expo BV en jobbeursonline.be wenst je alvast een zeer aangename en productieve beurs toe!